Lid worden

Word lid

Oostoever Duurzaam is een coöperatie van en door de bewoners van de wijk Oostoever. In de coöperatie onderzoeken buurtbewoners de mogelijkheden om een energiesysteem te ontwikkelen dat duurzaam in de warmtebehoefte van de woningen voorziet. Door zelf
initiatief te nemen willen we zeggenschap krijgen over hoe in de toekomst onze woningen verwarmd worden. Een van de opties is het gebruik van warmte uit de Sloterplas.

Wilt u meedenken en meewerken aan een duurzame wijk? Word dan lid van de coöperatie.

Door lid te worden steunt u de coöperatie en staan we als wijk sterker in het gesprek met de gemeente en instanties. Als lid heeft u ook stemrecht op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de coöperatie. De statuten van de coöperatie vindt u [hier].

We hebben geen verplichte contributie maar vragen een vrijwillige donatie van € 12 per jaar om de meest noodzakelijke kosten te kunnen dekken.

Vul het formulier hieronder in en klik op ‘Ik doe mee’ om u aan te melden. Bent u al lid? Geef wijzigingen (zoals een verhuizing of opzegging) hier door.

    Aanmeldingsformulier voor Oostoever Duurzaam    U ontvangt een factuur per email van de penningmeester van Coöperatie Oostoever Duurzaam U.A.    [Hier] kunt u uw gegevens wijzigen.

    Oostoever Duurzaam wordt mede mogelijke gemaakt door:

    Foto's zijn gemaakt door Don Wijns en anderen